Merelliset kolikkopelit vievät aaltojen alle

Merenneitoja, kaloja, levää, koralleja.. Merellisten maisemien ystäville on olemassa monia mieleisiä kolikkopelejä monilta eri pelinvalmistajilta.

Alla esittelemme niistä muutamia suosituimpia, joita sinunkin kannattaa kokeilla.

Lord of the Ocean

Lord of the Ocean on Novomaticin tuottama kolikkopeli, jossa on 5 kelaa ja 40 voittolinjaa. Peli on saatavilla Ninja-kasinolla. Peliä ovat inspiroineet meret ja niitä vallitsevat jumalat, mikä näkyy pelin teemassa selkeästi. Värikäs peli on taidokkaasti valmistettu ja pelimerkit ovat yksityiskohtaisesti piirretty 2D-tyyliin.

Kelojen taustalla on rauhallinen, sininen merenalainen maisema, jossa näkyy eksoottisia kaloja ja kenties meren jumalien temppeleitä sekä uponnut laiva. Pelin palautusprosentti on 95,10 %. Korkein voittosumma pelissä on 10 000 kolikkoa, jonka voittaa saamalla viisi wildia aktiiviselle voittolinjalle.

Kolikkopelin jokerina toimiva wild on Poseidon, joka korvaa minkä tahansa muun pelimerkin keloilla voittoyhdistelmässä scatteria lukuun ottamatta. Pelissä scatterina virkaa toimittaa koristeellinen kultasymboli. Pelissä on mukana myös uhkapeliominaisuus, jolla voit kokeilla onneasi voittojen tuplaamisessa ”kaikki tai ei mitään” -tyyliin.

Jos saat kolme scatteria minne tahansa keloilla, alkavat ilmaiset kierrokset. Ilmaiskierroksia saa 10 kappaletta. Ennen kierrosten alkua peli valitsee sattumanvaraisen pelimerkin, joka laajenee koko kelan täyttäväksi pelimerkiksi ilmestyessään keloille.

Dolphin Reef

Dolphin Reef on simppeli meriaiheinen kolikkopeli Microgamingilta. Pelissä on 20 voittolinjaa ja viisi kelaa, joista jokaisella on 3 riviä. Perinteisen näköinen kelasetti lepää kauniin sinisellä, merenpohjaa esittävällä pohjalla. Keloilla nähdään erilaisia merenasukkaita, kuten kilpikonnia, merihevosia ja meritähtiä. Tämän lisäksi keloja täyttävät pelikorteista tutut kirjaimet ja numerot. Pelin palautusprosentti on 96%.

Uskomattomat faktat delfiineistä kenties jäävät pelistä puuttumaan, mutta pelin wild-merkkinä on mikäpä muukaan kuin delfiini, joka korvaa minkä tahansa muun pelimerkin keloilla scatteria, aarrearkkua, lukuun ottamatta.

Pelin päävoitto on 5000 kolikkoa, jonka voi voittaa saamalla 5 klovnikala-pelimerkkiä aktiiviselle pelilinjalle. Lisäksi Dolphin Reefissa on mukana uudelleenpyöräytystoiminto, joka voi antaa pelattavaksi jopa 5 uudelleenpyöräytystä laajenevine wildeineen, kun kaksi delfiiniä eli wild-merkkiä ilmestyy keloille 2 ja 4 pääpelin aikana. Kelat 2 ja 4 laajenevat ja kelat 1, 3 ja 5 pyörivät uudelleen.

Lisäksi mukana on uhkapeliominaisuus, joka mahdollistaa voittojen tuplaamisen yrittämisen jokaisen voiton jälkeen. Ole kuitenkin varovainen, sillä epäonnistuessasi menetät koko voiton.

Great Blue

Great Blue on mainio Playtechin tuottama merikolikkopeli, jossa on 5 kelaa ja 25 voittolinjaa. Pelissä on mukava teema ja loiskuvia animaatioita. Taustalla kuuluu merellistä musiikkia. Kelat ovat asettelultaan tyypilliset ja niiden taustalla näkyy merenalainen sininen väri sekä kuplia. Merkistössä nähdään tyypillisiä mereneläviä, kuten merihevosia, meritähtiä ja haikaloja, mutta myös suurten kuplien muodon saaneita kirjaimia ja numeroita.

Pelissä ei ole kummempia bonusominaisuuksia, mutta jokaisen voiton jälkeen on mahdollisuus tuplata oma voitto uhkapeliominaisuudessa. Jos arvaat simpukan sisällä olevan helmen värin, saat voittosi tuplana. Jos arvaat väärin, menetät kaiken. Pelin päävoitto on 10000 kolikkoa ja palautusprosentti 94.3%.

Dolphin’s Pearl Deluxe

Dolphin’s Pearl Deluxe -kolikkopeli tulee Novomaticilta. Pelissä on 5 kelaa ja 10 voittolinjaa. Pelin teemana on vedenalainen maailma: kelat on asetettu syvän sinisen meritaustan päälle ja keloilla seikkailee monia erilaisia meren asukkeja, kuten rauskuja, värikkäitä pikkukaloja ja merihevosia. Sen lisäksi keloilla pyörivät mukana tutut kirjaimet ja numerot.

Kelat jakautuvat hauskasti ja epätavallisesti kuplilla, eikä keloja siis ole rajattu perinteiseen tyyliin näyttämään pelikoneelta, joka tuo peliin mukavan tunnelman. Pelin taustaäänet ja grafiikat eivät ehkä ole mitään päätähuimaavaa, mutta mukava peli on silti kyseessä, jonka päävoitto on 9000 kolikkoa. Pelin wild on hymyilevä delfiini, joka voi korvata minkä tahansa muun pelimerkin keloilla lukuun ottamatta scatteria. Aina, kun wild on osana voittoyhdistelmää, voitto kaksinkertaistetaan.

Pelin scatter on avautunut simpukka, jonka sisässä on helmi. Kolmella scatterilla pääsee ilmaiskierroksille, joita pelissä saa 15 kappaletta. Kaikki voitot saavat kolminkertaisen voittokertoimen.